The Kingdom of Camelot }
menü
01.Főoldal
Legfrissebb híreink
02. Szabályzat
történet,szabályzat,mielőtt belekezdesz!
03. Igénylés
csatlakozz hozzánk!
04. Karakterek
jelenleg játszó emberkék
05. Szerepjáték
játssz te is!
06. Extrák
Segítségek,választható karakterek,zenék!

 

 
Cserék

- Las Vegas Szerepjáték
- School of New Hopes Szerepjáték
- RP-HELP.Gp || mindent a szerepjátékról
- Animaliacity Szerepjáték
- so,FANTASTIC
- Totál Dráma Sziget
- Shelter House- Menedékház
- Rainholm-Islandi Mágusképző
- Fantasy World RPG
- Rosenberg Lovas Kollégium
- *Silver Moon*
- Training Center
- World of Roleplay
- Sárkányok Világa

Korlátlan! jelentkezz Chatbe :)

 
Vándorok
Indulás: 2014-07-02
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

 

 

Szabályok

Álmodoztál már arról,hogy te is egy legyél a várhölgyek közül? hogy te is harcolj egy lovagi tornán,hogy elnyerd a nyereményeket és dicsőséget szerezz magadnak? Ha igen itt te is vissza cseppenhetsz a középkorba, Camelot csak téged vár!

Camelot eddig csendben élte az életét és egyre fényesebb lett, és egyre gazdagabb. Mostmár mindenki ismeri a nevét és rettegi az erejét amit hű katonáit szereztem meg neki. A régi király mindent megtett a békéért ami kiharcolt, figyelt a népére és háttérbe szorította a sárkányok haragját, a természet feletti lények erejét így Camelot több éven keresztül csak az embereké volt. A király sajnos öreg volt ,egyetlen fiára Arthura hagyta a trónt aki még fiatal és tapasztalatlan de próbál beletanulni a világba. A természet feletti lények megéreztek Camelot gyengeségét és azonnal támadásba lendültek, beszivárogtak mint a várba mind a városba. Próbálják megszerezni a trónt, a Kerek Asztal lovagrend ellenük harcol de egyre erőtlenebbek. Csatlakozz valamelyik oldalhoz és döntsd el te Camelot sorsát!

- Az oldalon illedelmesen viselkedjetek, ne káromkodjatok és tiszteljétek legalább egy minimálisan a másikat.
- A +18 szerepet nyílt területen lehetőleg kerüljétek, arra ott vannak a szobák,házak.
- +18 írások fellelhetőek, csak saját felelősséggel olvassátok el, akinek ez nem tetszik akkor inkább hagyja el az oldalt.
- A még el nem készült karakterekkel a szerkesztők engedélye nélkül tilos játszani!
- Sok szabály sértés esetén az adott embert tiltjuk az oldalról
- Ne hozzatok lehetőleg punk,emos stb. embereket törekedjetek a középkori ruházatra!
- Mások karakterét engedély nélkül ne sebezzétek meg halálosan/öljétek meg, továbbá ha lehetséges a karakteretek ne legyen szupererős.
- Annyi karaktert kérhetsz ki amennyivel elbírsz.
- Hangulat jeleket a reagokban tilos használni! (pl: xD, >.< , :) )
- 2 hónap inaktívitás után (nem szóltál) a karakteredet töröljük.
- Ha karaktered mond valamit az félkövérrel jelezd, ha gondol akkor dőlttel (pl. a példa reagnál )
- A reagoknak legalább 7-8 mondatosnak kell lenniük!
 Egy kis példa reag:
A mai nap is olyan volt mint a többi. Reggel felkeltem, új ruhát húztam majd tőröm az övemre helyezve kiléptem a szobából. A reggeli hűvös szél csípte még a bőröm de elakartam menni kicsit sétálni. Gondolkoznom kellet. Atyám kijelölte nekem a férjem csupán azért, hogy a két család szövetségre lépjen.~ Senkit nem érdekel soha, hogy én mit szeretnék! Mindig csak azt kell tennem amit mások akarnak ~. Ezek a gondolatok kavarogtak a fejembe miközben felrúgtam egy kavicsot ami meglapult a fűszálak között. Nem sokáig tudtam haladni, mert a törzs nagyszájúja hozzám szólt vigyorogva.
- Csak nem az új menyasszony?- Kacagott fel.
Nem is hederítettem rá, minek? Semmi értelme mert csak felidegesítem magam. Inkább tovább haladtam némán.

 

Ayumi  & Aisha2014


ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést &#8222;BECSÜLET KASSZÁS&#8221; alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!